Мая Манолова: Цветанов ме разпита професионално

Мая Манолова: Цветанов ме разпита професионално
Предполагах, че ще се извърши такова престъпление, като се имат предвид президентските избори и местните избори в Кюстендил, посочи Мая Манолова. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Наясно съм, че няма как да подадеш сигнал в прокуратурата, да си напишеш името и това да остане тайна за хората. Цветанов знаеше, че аз съм подала сигнала още преди изборите, и ми проведе един професионален разпит в едно телевизионно студио“, посочи бъдещият депутат от БСП Мая Манолова пред Нова телевизия.

Тя обясни, че е подала сигнала за допълнителните бюлетини в печатницата „Мултипринт“ в Костинброд без много шум, защото това по думите й е бил единственият шанс, ако прокуратурата има воля за такова разследване, да го направи мълниеносно.

„Сергей Станишев беше сериозно упрекван, че е дал пресконференция, затова аз сега постъпих по обратния начин“, каза Манолова по повод сигнала на лидера на БСП за незаконно подслушване.

„Следя този процес още преди „Мултипринт“ да спечели обществената поръчка. Предполагах, че ще се извърши такова престъпление, като се имат предвид президентските избори и местните избори в Кюстендил“, посочи Манолова.

„Огромният манипулатор на изборите през последните години е ГЕРБ“, категорична бе тя.

„Необходима е доза смелост да се подаде такъв сигнал. Но ако един бъдещ депутат се страхува да каже истината, какво остава за обикновените граждани“, каза Манолова.

На въпрос защо от БСП не искат касиране на изборите, ако смятат, че вотът е манипулиран, Мая Манолова обясни, че според нея служебното правителство на Марин Райков не е правителството, което може да гарантира честни избори.

#Мая Манолова #Цветан Цветанов #Марин Райков #Сергей Станишев #сигнал #бюлетини #"Мултипринт" #Костинброд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници