Фандъкова: Няма да допуснем софиянци да станат заложници на политически битки

Фандъкова: Няма да допуснем софиянци да станат заложници на политически битки
Столичният градоначалник призова бъдещите петима народни представители, които досега бяха общински съветници в София, да защитават интересите на столичани. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Няма да допуснем София и софиянци да станат заложници на политически битки“, каза столичният кмет Йорданка Фандъкова в началото на първото заседание на Столичния общински съвет след едномесечно прекъсване, съобщи агенция „Фокус“.

Столичният градоначалник призова бъдещите петима народни представители, които досега бяха общински съветници в София, да не забравят, че стават депутати именно с помощта на софиянци, и да защитават техните интереси.

Фандъкова напомни, че за всички проекти с европейско финансиране е необходима подкрепата на Народното събрание и на Министерския съвет.

„Ние сме си свършили работата и сме си написали домашното. За следващия програмен период 2014 – 2020 година имаме подготвени над 130 проекта, с които променяме живота на хората и средата, в която те живеят“, отбеляза още Фандъкова и подчерта, че София кандидатства и за отделни средства по програмата за енергийна ефективност на сгради.

#Йорданка Фандъкова #София #депутати

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници