Станишев: ГЕРБ искат нови избори, защото не им излизат сметките

Станишев: ГЕРБ искат нови избори, защото не им излизат сметките
България се нуждае от програмно правителство на разума, на истината, на нациоалните приоритети и всички в това правителство трябва да бъдат експерти, смята Сергей Станишев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„ГЕРБ искат още едни избори, защото не им излизат сметките, разбират, че са в тотална изолация, никой не желае да разговаря с тях", обяви лидерът на БСП Сергей Станишев преди началото на консултациите с президента Росен Плевнелиев на „Дондуков" 2.

„Готови сме да поемем отговорност за съставяне на правителство, започваме консултации с партии, неправителствени организации, браншови организации, работодатели, за това от какво страната има нужда", посочи Станишев.

„Ще търсим не работа за хората, а хора за работата. Ще търсим най-кадърните хора с решителност и отговорност, които споделят нашата програма", категоричен бе червеният лидер.

По думите му България се нуждае от програмно правителство на разума, на истината, на нациоалните приоритети и всички в това правителство трябва да бъдат експерти.

„Не да бъдат търсени по кръстовища, както правеше г-н Борисов, и да бъдат сменяни на няколко месеца", каза още Станишев.

#Сергей Станишев #Росен Плевнелиев #консултации #избори #правителство #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници