Шкумбата предлага най-строги санкции за пияните шофьори

Шкумбата предлага най-строги санкции за пияните шофьори
Димитър Туджаров е дългогодишен шофьор и освен в България е управлявал автомобила си и зад граница. Снимка: sofialive.bg
A A+ A++ A

Трябва да бъдат прекратявани шофьорските права на всички водачи, които са били заловени зад волана след употребата на алкохол, без значение от това какво количество спиртни напитки са консумирали, заяви актьорът Димитър Туджаров - Шкумбата.

"Необходимо санкциите за нарушения на пътя да бъдат увеличени достатъчно, за да не смеят водачите на нарушават умишлено правилника за движение", коментира Шкумбата пред  Радио „Фокус”.

Според него, така  ще се спре практиката ние българите масово да караме леко пийнали или „Аз съм пил само една бира”.

"Трябва въобще да нямаш право - тогава вече гаранция, че драстично ще намалеят случаите, в които в нетрезво състояние ще се качват зад волана.”, прогнозира актьорът.

Димитър Туджаров е дългогодишен шофьор и освен в България е управлявал автомобила си и зад граница. Той признава, че нееднократно бил спиран от чуждите пътни полицаи.

„В Щатите например са ме изненадвали посред нощ с вертолет. Аз си мислех - как ли са дошли и как ли са ме видели, но камерите си действат и улавят кога е превишена скоростта. Трябва всички шофьори да караме така, както се изисква от закона”, обобщи комикът.

#Шкумбата #шофьор #полицаи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници