Спират водата в центъра на София и в жк „Оборище“ на 22 май

Спират водата в центъра на София и в жк „Оборище“ на 22 май
A A+ A++ A

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 22 май, съобщиха от компанията. Във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. „Франсис де Пресансе“, жк „Оборище“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на: бул. „Ситняково“, ул. „Гълъбец“, ул. „Богдан“ и ул. „Мадрид“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена пред болница „Вита“. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 22 май 2013 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на: бул. „Васил Левски“, ул. „Граф Игнатиев“, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и ул. „Фритьоф Нансен“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. „Любен Каравелов“ и ул. „6-ти септември“. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0700 12121.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

#Софийска вода #спиране #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници