Станислав Манолев: Радвам се, че играх за Фулъм

Станислав Манолев: Радвам се, че играх за Фулъм
Станислав Манолев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Станислав Манолев даде интервю за официалния сайт на Фулъм, след като е почти сигурно, че англичаните няма да го купят за постоянно и той ще се завърне в ПСВ Айндховен, пише БГНЕС.

27-годишният десен бек дойде през зимата от ПСВ Айндховен с договор за шестмесечен наем и изигра пет мача за "белите", главно като резерва за Заша Рийтер. Българският национал бе повикан в състава за първи път на 9 февруари срещу Норич Сити, като научи само няколко часа преди това за шанса си да играе, предвид болест на Рийтер и Крис Беърд.

"Най-добрият момент за мен беше, когато дойдох тук. Беше изненада да направя дебюта си срещу Норич, но играх на добро ниво и бях доволен, защото това е работата ми. Те ме извикаха в тима късно, но за мен това не бе проблем, защото обичам да играя. Не бе проблем да вляза веднага, защото не се страхувам от никого и знам, че винаги мога да играя добре", каза бившият играч на Литекс.

"В някои мачове съм щастлив, в други не, защото знам, че мога и повече. Ще се опитам да се фокусирам върху положителните неща и да дам най-доброто от себе си. Най-добрият ми мач бе този с Арсенал, въпреки че паднахме с 0:1. Нямах късмет да вкарам гол и бе трудно да играем с 10 души, но се справихме добре и имахме доста шансове", каза още той.

#Станислав Манолев #Фулъм #ПСВ Айндховен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници