Acer Liquid S1 залага на 5,7" екран

Acer Liquid S1 залага на 5,7" екран
A A+ A++ A

Ако сте от феновете на смартфоните с по-големи екрани, то Acer Liquid S1 има вероятност да ви допадне. Новото допълнение в категорията на т.нар. таблефони със сигурност няма да ви разори, когато по-късно през годината се появи на пазара в Англия, Германия, Холандия, Украйна и Русия на препоръчителна цена от 329 евро. Устройството предлага 5,7" дисплей с резолюция 1280 x 720 пиксела, четириядрен процесор Mediatek с честота 1.5GHz, 1GB RAM и батерия с капацитет 2400 mAh, което определено не го поставя сред моделите от най-висок клас, но при тази цена няма за какво да се оплакваме. Вградената памет е с капацитет 8GB, а още може да добавите чрез microSD карта.

Устройството използва Android 4.2 с някои софтуерни добавки от страна на Acer. Например чрез AcerCloud Docs ще може да получавате, разглеждате и редактирате документи в различни файлови формати и дори да ги отпечатвате безжично. Интерфейса поддържа и работа с т.нар. "плуващи приложения". Това е функция, която напомня на QSlide в новите телефони на LG и позволява отварянето на полупрозрачни прозорци с приложения (калкулатор, карти, бележки, камера, телефонно приложение) над основния интерфейс.

Предната камера има широкоъгълна оптика, а заснемането може да стане и с гласова команда. Сред останалите добавки са Studio Sound с технология на DTS и споделяне на екрана в реално време чрез приложението Live Screen. На разположение е и възможност за работа с 2 SIM карти.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници