Това може да са снимки на евтината версия на iPhone

Това може да са снимки на евтината версия на iPhone
A A+ A++ A

Ако трябва да вярваме на досегашните слухове, по време на конференцията WWDC този месец Apple се кани за пръв път да представи два нови модела на iPhone. Предполага се, че единият ще бъде iPhone 5S, който ще донесе малки подобрения в сравнение с предходното издание, но вторият е далеч по-интересен. Очаква се това да е евтина версия с характеристики от среден клас, която ще има задачата да се бори с доминиращата позиция на Android в този сегмент, особено на развиващите се пазари.

През последните дни се появиха снимки, за които се твърди, че показват именно тази по-евтина версия. Кадрите бяха публикувани в блога Apple.Pro и идват от китайската социална мрежа Weibo. На тях се вижда устройство, приличащо на iPhone 3G с извит пластмасов заден панел и като цяло с по-дебел корпус. На една от снимките се вижда включен и кабел с новия конектор на Apple, но засега това е всичко. Все още не е ясно дали кадрите показват реално устройство или са фалшиви, но са различни от появилите се по-рано снимки уж на пластмасовия корпус на телефона. WWDC започва точно след седмица.

http://appleinsider.com/articles/13/06/03/back-panel-claimed-to-be-for-apples-low-cost-iphone-shows-curved-design-lightning-port

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници