Михаил Миков: Депутатите ще почиват през лятото, но ще отговорят на всички законодателни нужди

Михаил Миков: Депутатите ще почиват през лятото, но ще отговорят на всички законодателни нужди
Председателят на Народното събрание Михаил Миков присъства на връчването на дипломите на студентите от Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Народното събрание ще отговори на всички очаквания за необходимите за хората промени в законите, заяви председателят на Народното събрание Михаил Миков пред журналисти в Софийския университет.

„Вие виждате, че работим в нормален график. Народното събрание ще отговори на всички законодателни потребности за решаване на онези очаквания на хората, които са най-вече социални; бюджета на държавата, свързан със социалното осигуряване, помощите за отглеждане на дете. Всички тези неща, които са необходими, ние ще ги свършим“, коментира Миков, цитиран от агенция „Фокус“.

На въпрос дали народните представители ще почиват през лятото, Миков отговори утвърдително.

„Не бива да се хващаме ще се почива или не, виждали сме много хора, които нямат почивен ден, нямат умора, обаче резултатите не са много високи. Затова нека поставим въпроса така – Народното събрание ще отговори на всички очаквания на изпълнителната власт за необходимите за хората промени в законите“, каза Миков.

#Михаил Миков #Народно събрание #Софийския университет #Миков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници