Снимки показват някои от промените в Windows Phone Blue

Снимки показват някои от промените в Windows Phone Blue
A A+ A++ A

Потребител на популярния сайт Reddit публикува екранни изображения от Windows Phone, които показват неизвестни досега функции. Кадрите са направени в смартфон Nokia Lumia 920, който е бил закупен през eBay и според информацията показват бъдеща версия на платформата, по която работи Microsoft. Не е изключено и да става дума за измама, но според източници на The Verge кадрите са от ранна версия на Windows Phone Blue - ъпдейт, който ще добави някои важни допълнения в мобилната ОС.

Изображенията показват нов център за нотификации, който ще събира на едно място известията от различни приложения и услуги. По-рано стана ясно, че той е бил планиран от Microsoft, но не е останало време да бъде включен в първото издание на Windows Phone 8. От кадрите става ясно, че той ще е достъпен през плочка върху основния екран. Виждат се промени в календара, който се сдобива с възможност за показване на седмичен изглед и опция за сортиране на приложенията по име или честота на употреба.

По отношение на многозадачната работа компанията е включила опция за затваряне на приложенията директно от мултитаскинг екрана. Устройството разполага и с редица тестови приложения, което допълнително подкрепя теорията, че става дума за модел, с който се тества следващото издание на Windows Phone. Версията на платформата в него е 12084.WPMAIN(wpbldlab).20130509-1407, която е била компилирана на 9 май.

В имената на две от приложенията се вижда и името Blue, което е още едно доказателство, че виждаме екрани от Windows Phone Blue. По късно снимката, пусната в Reddit и снимките във Flickr бяха изтрити от потребителя. Не е изключено Microsoft да се готви да разкрие новите възможности в края на месеца по време на конференцията Build в Сан Франциско.

http://www.reddit.com/r/windowsphone/comments/1fwrgb/got_a_920_off_ebay/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници