БСП Добрич предлага Недко Марчев за областен управител

БСП Добрич предлага Недко Марчев за областен управител
На заседание на Областния съвет на БСП социалистите от Добрич излъчиха Недко Марчев за поста областен управител на Добрич. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

На заседание на Областния съвет на БСП социалистите от Добрич излъчиха Недко Марчев за поста областен управител на Добрич. Това съобщи областният председател на БСП и депутат от региона Сияна Фудулова пред кореспондент на „Стандарт“.

„Марчев получи най-много гласове от 8-те организации в общините в областта - 22 гласа. Втори остана Владимир Калчев - председател на общинската организация в Добрич, с 4 гласа, и с глас по-малко - Даниел Петков“, каза Фудулова.

В момента Недко Марчев е председател на Общинския съвет в Генерал Тошево. Именно неговото име ще бъде предложено на партийната централа, като се очаква на свое заседание в сряда Министерският съвет да назначи областните управители.

Фудулова добави още, че анблок е гласувана и листа с имената на 5 души, които биха могли да заемат постове на зам. областни управители, според структурирането на администрацията.

Ако бъде назначен Марчев за губернатор на Добрич, то той ще е вторият по ред от Генерал Тошево, който ще ръководи областта.

По време на мандата на ГЕРБ губернатор на Добрич бе Желязко Желязков, който сега е депутат и също е родом от добруджанския град.

#БСП #Недко Марчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници