Луиза и Радина във война заради сина на Иван Иванов

Луиза и Радина във война заради сина на Иван Иванов
Луиза и Радина не си говорят заради Стефан. Снимка: bulevard.bg
A A+ A++ A

Актрисите Луиза Григорова и Радина Кърджилова са във война заради сина на именития ни артист Иван Иванов - рапърът Wosh MC. Те от една година не си говорят, съобщи в. „Галерия“.

Слухът отдавна обикаляше артистичните среди, но в предаването „Горещо“ в събота Луиза си призна, че Радина не й говори. Причината е, че Григорова и Стефан, както е истинското име на рапъра, бяха гаджета, след като Радина имаше дългогодишна връзка с него.

„Не мога да разбера защо ми се сърди Радина. Връзката ми със Стефан започна, след като те двамата се бяха разделили. Не съм някаква кучка, която краде мъже“, недоумяваше Луиза в ефира на Нова телевизия.

Радина вдигнала луд скандал, след като разбрала от медиите, че ексгаджето й вече излиза с Луиза. Кърджилова била отвратена, че колежката й се вижда със Стефан зад гърба й и двамата крият връзката си.

Луиза наскоро навърши 23 и отдавна не поддържа връзка с Wosh МС, който даже си бе татуирал името й на рамото си. Тя призна, че е щастлива с новата си любов, която според слуховете е Марин Тигъра.

#Луиза Григорова #Радина Кърджилова #Стефан #Иван Иванов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници