Антимафия към протестиращите: Внимание - Готвят провакации и окървавяване на мирния протест

Антимафия към протестиращите: Внимание - Готвят провакации и окървавяване на мирния протест
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Готви се окървавяване на мирния ни протест. За нас е ясно, че ще бъдат вкарани в действие всички възможни средства и ще бъдат организирани хора от футболни агитки с цел България да бъде изправена пред гражданска война", предаде БГНЕС.

Това се казва в официално съобщение на Българска Легия Антимафия, която бе разпространена преди минути.

"Бъдете изключително внимателни на протестите, за да не бъдем отново използвани от престъпните и олигархични групировки, домогващи се до властта. Готви се да бъде направен опит нашата естествена нетърпимост срещу задкулисни сделки да бъде използвана в момента от неразградените ударни групи на падналата мутро-олигархична власт", се казва в съобщението.

"Знаем, че мнозинството от протестиращите срещу Правителството на БСП и ДПС не желаят връщането на Организираната Престъпна Група ГЕРБ, затова Ви призоваваме да бъдете максимално бдителни срещу всеки опит за провокация и предизвикване на безредици. Целта на тези безредици е да се прикрият престъпленията извършвани в България в изминалия 4-годишен период. Информацията и множеството сигнали, достигащи до нас е достатъчно обезпокоителна и сме убедени, че се готви окървавяване на мирния ни протест. За нас е ясно, че ще бъдат вкарани в действие всички възможни средства и ще бъдат организирани хора от футболни агитки с цел България да бъде изправена пред гражданска война. Призоваваме г-н Орешарски като Премиер на България и Директорите на правоохранителните органи в България да не се поддават на провокации и да изпълняват задълженията си единствено съобразно законите на България", се казва още в предупреждението на Българска Легия Антимафия.

#протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници