Потребители на Nexus 7 съобщават за проблеми с таблета

Потребители на Nexus 7 съобщават за проблеми с таблета
A A+ A++ A

Таблетът Nexus 7 беше посрещнат добре, когато се появи на пазара, но още тогава в ревютата се споменаваха някои проблеми при работата с него. Изглежда, те не са били епизодични, тъй като с течение на времето не отшумяха, а потребителите продължиха да се оплакват. Хората, чиито таблети работят безотказно, и до днес са много доволни от тях, но другите, макар и не толкова много, съвсем не са за пренебрегване.

Част от оплакванията са свързани с преразход на батерия при обновяване на софтуера и проблеми, които вероятно имат нещо общо с липсващата в Android поддръжка за командата Trim при работа с SSD памет и може би ниско качество на използваните модули в същата памет. От Androidandme съобщават и за други проблеми, свързани с пълно изключване на таблета, закъснение между реакцията на устройството и докосването на дисплея и необходимост потребителите да пазят колкото се може повече свободна паметта на устройството.

http://www.electronista.com/articles/13/06/18/root.cause.unclear.problem.possibly.multifaceted/
http://androidandme.com/2013/06/opinions/one-year-later-the-nexus-7-has-gone-from-the-best-to-worst-tablet-ive-ever-owned/
http://appleinsider.com/articles/13/06/18/googles-nexus-7-tablets-dying-early-possibly-due-to-cheap-memory

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници