Друг поглед към счупените телефони

Друг поглед към счупените телефони
A A+ A++ A

Смартфоните стават вездесъщи, а с това се увеличава и желанието на притежателите им да ги направят уникални, като ги персонализират така, че да не приличат на устройствата, които ползват приятелите им. Заедно с това се роди огромната индустрия за произвеждане на допълнителни аксесоари като калъфи, стикери, предпазители и т.н., но дори и с разнообразието на нейните продукти, пак става дума за масово производство. Междувременно находчиви тийнейджъри имат интересна идея за създаването на уникален телефон.

Тя е съвсем проста - ако случайно изпуснете телефона си и екранът му се напука, то оставете го така, ако няма проблеми с употребата му. Изображението може да изглежда малко необичайно под фината паяжина на пукнатините, но този боен белег от реалния градски живот ще направи устройството още по-персонално. Освен че ще направи притежателя на телефона по-готин, пукнатината е и добър повод за начало на разговор.

По същия начин се гледа и на пукнатините върху задния панел, например на iPhone 4/4S. Той може да се направи дори още по-персонален и изразяващ индивидуалността на собственика му с оцветяването на пукнатините. Това става лесно с няколко маркера, а крайният резултат си струва учудените погледи на околните.

http://articles.washingtonpost.com/2013-05-17/lifestyle/39333160_1_screen-iphone-lofton

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите