PQI с нови USB памети за смартфони и таблети

PQI с нови USB памети за смартфони и таблети
A A+ A++ A

По време на отминалото изложение Computex тайванският производител на памети PQI представи някои доста любопитни продукти, които използват стандарта USB OTG. Conect 201 примерно е флашка, която може да се свързва към стандартен или microUSB порт. Джаджата се предлага във варианти с 16 GB и 32 GB памет и може да се свързва към произволно устройство, което поддържа USB OTG. Собствениците на смартфони без слот за microSD карта вероятно ще оценят възможностите, които им открива флашката.

От PQI са осигурили и безплатно приложение за Android, което е леко подобрен файлов мениджър и се стартира автоматично при включване на Conect 201 към устройство с мобилната операционна система на Google. Conect 202 е подобен на своя събрат 201, но предлага допълнителната възможност да бъде използван и като кабел за трансфер на данни между компютър и мобилно устройство, а също така ще се предлага и във версия с 64GB памет.

От PQI ще пуснат и други модели, които ще предоставят допълнителен слот за microSD карта (Conect 203), поддръжка на USB 3.0 и 128GB памет (Conect 301), както и водоустойчивия топмодел Conect 302.

Повече снимки на продуктите може да видите в Engadget.
http://www.engadget.com/2013/06/09/pqi-connect-micro-usb-otg-drive/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници