Борисов: За частичните избори във Варна се подготвя подмяна на цели урни

Борисов: За частичните избори във Варна се подготвя подмяна на цели урни
A A+ A++ A

За частичните избори във Варна се подготвя подмяна на цели урни. Това заяви във Варна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде радио „Фокус“ - Варна. Борисов подчерта, че причината да бъде днес във Варна е именно информация за подмяна на вота. Той посочи, че във Варна са били хванати хора, които купуват гласове.

„По безспорен начин ги хванаха с имената и с парите, и с всичко. За награда този, който ги хвана, го уволниха. Сега имаме информация, че се готви подмяна на цели урни – около 10 000 – 15 000 гласа. Така ми казват колегите“, каза Борисов. На въпрос дали могат да го направят, защото ГЕРБ има представители в комисиите, Бойко Борисов отговори, че това няма да им попречи.

„Спомняте си ситуацията с печатницата в Костинброд и че ГЕРБ има нещо общо в това. Видяхте от документите кои имат общо с тази печатница. Внушението бе за нас. Аз благодаря на прокуратурата, че го повтаря непрекъснато“, каза още Бойко Борисов. Той посочи, че във Варна ДПС са решили да направят същото, каквото са направили по време на парламентарните избори.

Според Бойко Борисов за купуването на гласове във Варна по време на парламентарните избори не се говори, а се говори за други неща. Това е затишие пред буря, каза още Бойко Борисов. На въпрос в чия полза ще бъдат подмените урни, Борисов посочи името на доц. Христо Бозов, който е независим кандидат за кмет на Варна, подкрепен от БСП.

Нека полицията и прокуратурата във Варна да знаят, че тези хора, които купуваха гласове по време на парламентарните избори, сега искат да подменят цели урни, каза още Борисов. Той посочи, че ГЕРБ никога не е купувала гласове.



„Ако видите резултатите в ромските махали във Варна, Лютви Местан има 90% и точно те купуваха гласове. Давам информация на вашите зрители и слушатели като факти - те да си направят изводи. Сега искат да си върнат жеста, като узаконят гетата. Да ви е честито - на Варна – морската столица с катуни“, допълни Борисов.

#Борисов #Варна #избори #купуване на гласове

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници