Йовчев: Продължаваме да пазим живота и здравето на мирно протестиращите граждани

Йовчев: Продължаваме да пазим живота и здравето на мирно протестиращите граждани
„Благодаря на мирно протестиращите за тяхното отношение и че се разграничават от всяка форма на насилие. Към тези, които провокират насилие, ще действаме с цялата строгост на закона", подчерта Цветлин Йовчев.
A A+ A++ A

„Ще продължаваме с всички усилия и законни средства да пазим живота и здравето на мирно протестиращите български граждани“, заяви от парламентарната трибуна министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев, предаде „Фокус“.

„Ще прилагаме всички законови мерки спрямо тези, които се опитват да провокират насилие и да повишават нивото на агресия. Работим активно и правим това с всички законови сили и средства. Работим по установяване на всички, които се опитаха да наложат насилие върху български граждани, и когато това бъде успешно, към тях ще бъдат повдигнати обвинения“, посочи министърът.

„Благодаря на мирно протестиращите за тяхното отношение и че се разграничават от всяка форма на насилие. Към тези, които провокират насилие, ще действаме с цялата строгост на закона. Във всичките си действия ще се ръководя от интересите на народа“, подчерта Цветлин Йовчев.

#Цветлин Йовчев #протести парламент

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници