Борисов ще съди за обвиненията, че полетите на ГЕРБ са били незаконни

Борисов ще съди за обвиненията, че полетите на ГЕРБ са били незаконни
„В тези медии излизат такива лъжи и компромати за мен, че вече не мога да ги чета и да ги опровергавам“, каза Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Бойко Борисов ще търси правата си по съдебен ред относно обвиненията, че полетите на кабинета на ГЕРБ са били незаконни, съобщава „Фокус“.

На въпрос на журналисти дали лидерът на ГЕРБ ще реагира относно полетите, Бойко Борисов отговори: „Аз си ги съдя вече. Като си взема парите, ще ги наслагам в големи чували, ще ги метна на гръб и ще ги нося до първия детски дом, който видя. С тия хора вече само съдилища, нищо друго“.

„Вие знаете колко пъти идвахме до Варна, колко неща сме откривали в Бургас, Видин. Моята сигурност и начинът, по-който съм решил да го правя при тези врагове, които по „нестандартен“ начин искаха да решат въпроса, а нестандартният е незаконен“, каза Борисов.

„И щом са търсили човек, казват само той се съгласил и бил готов да си сложи главата в торбата, а той вижте какво е работил - четири години депутат и няма опит в нещо такова, предишните четири години е бил зам.-министър и уволнен от същия Станишев за рекет, на 20 години е бил шеф на пристанището. Как ще се справи с контраразузнаването, кое е нестандартното, с това можем само да се забавляваме. В тези медии излизат такива лъжи и компромати за мен, че вече не мога да ги чета и да ги опровергавам“, добави Бойко Борисов.

#Бойко Борисов #обвинения #полети

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници