Jamiroquai кацнаха в София, концертът е в 19:30 часа

Jamiroquai кацнаха в София, концертът е в 19:30 часа
Jamiroquai обещаха реванш за отмененото шоу у нас през 2011 г. и тази вечер ще направят точно това, обещават организаторите. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Вокалистът на Jamiroquai вече е на българска земя. Джей Кей стъпи на родна територия часове преди концерта си тази вечер в Арена Армеец, съобщи БГНЕС.

Ексцентричният изпълнител се появи на летището с червено спортно яке в ръка и емблематичния за него аксесоар – шапка.

Веднага след пристигането си, певецът се отправи с черна лимузина към столичната арена, съобщиха организаторите на първото издание на Symphonics' Concerts.

Джей Кей и бандата ще направят цялостна генерална репетиция преди шеметното шоу по-късно тази вечер.

Както е известно, Jamiroquai обещаха реванш за отмененото шоу у нас през 2011 г. и тази вечер ще направят точно това, обещават организаторите.

Стартът е в 19.30 довечера. Сред подгряващите изпълнители на асид джаз гурутата Jamiroquai са родната ар енд би гордост Freestyle, утвърдените в годините титани на родната фънк сцена Tri O Five и младата българска надежда Маги Алексиева – Mey.

Сред диджеите, които ще застанат зад пулта, са Andreaz, Dr. Feelgroove r DJ Ilko (част от Tri O Five) и DJ Desy от Future Shock.

Изненадата на вечерта е рапърът Redman, който пристига специално за събитието. Хип хоп звездата отдавна не крие своя афинитет към музиката на Джей Кей и компания и пристига в страната ни като фен и официален диджей на партито по случай концерта на британците.

По време на участието си довечера феновете в залата ще чуят ексклузивно за първи път съвместната песен на рапъра "Paari" с родната ар енд би надежда Бобо и BobyLeon от Symphonix.

Събитието ще е първо по рода си, в което световноизвестна звезда пристига в България за премиерата на своя песен с български изпълнител.

#Jamiroquai #Арена Армеец #Jessie J

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници