Гл. инспектор Христо Христов е новият директор на МВР – Велико Търново

Гл. инспектор Христо Христов е новият директор на  МВР – Велико Търново
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Главният секретар на Министерството на вътрешните работи главен комисар Светлозар Лазаров представи новия директор на Областната дирекция на МВР- Велико Търново, съобщиха от дирекцията.

Със заповед на министъра на вътрешните работи от 28 юни 2013 г. временно, за срок от една година на длъжността е назначен главен инспектор Христо Христов

Със заповед на министъра на вътрешните работи от 28 юни 2013 г. комисар Живко Коцев е назначен на длъжност разузнавач в сектор „Издирване” към „Криминална полицията” на Главна дирекция „Национална полиция” при МВР.

Гл. инсп. Христо Христов работи в системата на МВР от 1991 г. До 1997 г. е работил като разузнавач в полицейските управления във Велико Търново и Горна Оряховица. От 2003 г. заема длъжността началник група „Криминална полиция” в полицейското управление в Горна Оряховица. През 2009 г. е назначен за началник група „Престъпления против собствеността” към сектор „Криминална полиция” в областната дирекция и от 2010 г. заема поста началник на полицейското управление в Горна Оряховица.

#Министерството на вътрешните работи #Светлозар Лазаров #Велико Търново #МВР #Живко Коцев #Горна оряховица

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници