Софтуерът на Sony Honami разкрива нов интерфейс и подробности за камерата

Софтуерът на Sony Honami разкрива нов интерфейс и подробности за камерата
A A+ A++ A

Преди дни в интернет се появиха снимки от софтуера в очаквания нов камерафон на Sony, който познаваме под кодовото име Honami. Не беше нужно много време в интернет да изтече пълният системен софтуер на устройството (от канадски оператор), който разкри допълнителни подробности за неговите функции.

На първо място, няколко реда във файла build.prop показват, че смартфонът ще използва четириядрен процесор Snapdragon 800, ще може да запечатва 20MP снимки (5248 x 3936) с нов набор от алгоритми и освен това ще е в състояние да записва 4K (4000 x 2000) видео със съотношение на страните 2:1. Камерата ще поддържа ISO до 12800 и ще има система за стабилизация Steadyshot.

Сред софтуерните промени е Timeshift burst режим на снимане, който ще позволи да изберете най-добрия кадър от серия с няколко. Открит е и нов набор от API, които Sony ще използва за разширяване на функционалността на камерата с допълнения. Софтуерът разкрива и икони за нови функции на камерата (Bokeh, Info-eye, Manual, Socialcast, Timeshift иEffect mode), а освен това компанията готви и ново приложение за добавена реалност.

Повече изображения:
http://www.xperiablog.net/2013/06/30/sony-honami-system-dump-reveals-new-ui-and-imaging-specs-20mp-camera-4k-video/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници