Матю Пери: Страдах от алкохолизъм, докато снимах "Приятели"

Матю Пери: Страдах от алкохолизъм, докато снимах "Приятели"
Матю Пери е страхал от доста зависимости, докато е снимал "Приятели". Снимка: www.fanpop.com
A A+ A++ A

Актьорът Матю Пери от комедийния сериал "Приятели" призна в откровено интервю за списание People, цитиран от avtora.bg, че по време на снимките на култовия ситком е страдал от тежки зависимости.

"Бях в "Приятели" между 24 и 34-годишна възраст. Пламъкът на славата ме беше нажежил до бяло. Шестимата бяхме заедно постоянно. Погледнато отстрани, изглежда съм имал всичко, за което човек може да мечтае", споделя той.

"За мен обаче това бяха ужасно самотни години, защото страдах от алкохолизъм. Бях започнал още преди "Приятели", но това е прогресиращо заболяване", разкри пред милионите фенове на сериала Пери.

"Никога не ходех пиян на работа, но имах болезнен махмурлук. Постепенно нещата станаха толкова сериозни, че вече не можех да скрия проблема си", споделя Пери, който освен това признава, че след инцидент с джет през 1997 г. е развил зависимост от предписаните му болкоуспокояващи лекарства.

Самият той приятелски помага на алкохолици в собствения си дом в Малибу, превърнат в своеобразен център за лечение на зависимости."Най-интересното е, че сега мога да помагам на други хора точно защото самият аз на няколко пъти здравата бях загазил".

Въпреки проблемите, които е имал по време на снимките на "Приятели", Матю Пери признава, че именно това е била златната епоха от неговата кариера.

#приятели #Матю Пери #Малибу

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници