Недялко Недялков: Искаме еднакъв аршин за по-ниските ръководители на ГЕРБ и г-н Цветанов

Недялко Недялков: Искаме еднакъв аршин за по-ниските ръководители на ГЕРБ и г-н Цветанов
Според Недялков, промените стават на национална конференция, но според него дотогава Цветанов би могъл да поиска временно да бъде замразен като активен член и като заместник-председател на партията. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Искаме еднакъв аршин както към по-ниските ръководители на ГЕРБ, така и към г-н Цветанов“, заяви бившият областен управител на Стара Загора Недялко Недялков, относно декларацията, в която се обявява, че членове на ГЕРБ от цялата страна ще напуснат партията, предава „Фокус“.

„Не сме искали да изнудваме никого. Ние искахме да се вземат мерки, защото съвсем нормално е и смятаме за морално, след като има някакви нарушения, да се мери с еднакъв аршин както към по-ниските ръководители на партията, така и към г-н Цветанов. Тъй като има повдигнато обвинение, поне на първо време той трябваше да бъде временно отстранен от възможността да взима решения и да ръководи партията”, коментира Недялков.

„Всъщност г-н Цветанов продължава да ходи по структурите, да управлява партията и да създава структури, които са подобни на неговите виждания. Ние считаме, че неговите методи не са най-добрите, които да сплотяват хората и да има развитие. Допуснахме доста грешки, имаме 600 000 гласа по-малко и това е благодарение на това, че той създаде местните структури по негово подобие, при което ние искаме промени в ръководството на партията”, заяви Недялко Недялков.

По думите му промените стават на национална конференция, но според него дотогава Цветанов би могъл да поиска временно да бъде замразен като активен член и като заместник-председател на партията.

#Недялко Недялков #ГЕРБ #Цветан Цветанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници