Цветанов бил в основата на контрабандата при ГЕРБ

Цветанов бил в основата на контрабандата при ГЕРБ
Лично вътрешният министър Цветан Цветанов е бил в основата на контрабандата при управлението на ГЕРБ.Това съобщи пред ТВ7 бившият шеф на Шести отдел в Шесто управление на ДС Димитър Иванов. Снимка: ГЕРБ
A A+ A++ A

Лично вътрешният министър Цветан Цветанов е бил в основата на контрабандата при управлението на ГЕРБ.Това съобщи пред ТВ7 бившият шеф на Шести отдел в Шесто управление на ДС Димитър Иванов.

Според него освен контролираните канали има и такива, които са използвали България като транзитна зона за разпределение на незаконни субстанции.

Иванов заяви, че след 1989 г. от тези контрабандни канали са се възползвали всички управляващи партии. „Парите са отивали за избори, за купуване на цигански гласове“, твърди той. Контрабанда има откакто има държави, но това не е класическият тип. Това е скрит транзит, който е носил средства за държавата и е заобикалял забраните, породени от Студената война, каза още Иванов.

„Няма значение кой е шеф на митниците. Тази система е толкова добре смазана, че може да си върви сама“, заяви още Иванов.

#Цветан Цветанов #ГЕРБ #Димитър Иванов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници