Министърът на отбраната: Нямаме нагласа за оставка на кабинета

Министърът на отбраната: Нямаме нагласа за оставка на кабинета
Ангел Найденов е категоричен, че няма нагласа за оставка на правителството. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

„Нямаме нагласа и не разглеждаме варианта за оставка на правителството. Основните очаквания за успокояване на ситуацията в страната по никакъв начин не бива да бъдат свързвани с оставка на правителството „Орешарски“ и предсрочни парламентарни избори.“

Това заяви министърът на отбраната Ангел Найденов в петък по време на наблюдение на Военноморското обучение „Бриз 2013“ във Варна, предаде „Фокус“.

„Давам си сметка за основанията на протестиращите, но трябва да се заяви ясно и категорично, че има голяма разлика между протестите от първите дни и тези през последните дни. През първите дни протестите бяха насочени единствено и само срещу избора на новия председател на ДАНС“, поясни Найденов.

„През последните дни наблюдаваме протести, които са единствено и само партийно обвързани с една конкретна политическа партия – ПП ГЕРБ“, каза още Найденов.

Според него това е реваншизъм от страна на ГЕРБ, която не може да приеме резултата от изборите и прави всичко възможно да търси промяна в политическата ситуация.

#Ангел Найденов #ГЕРБ #Орешарски #ДАНС #протести

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници