Галя Димитрова е новият заместник-директор на НАП

Галя Димитрова е новият заместник-директор на НАП
Галя Димитрова. Снимка: НАП
A A+ A++ A

Галя Димитрова е новият заместник изпълнителен директор на Националната агенция за приходите (НАП), съобщиха от пресцентъра на ведомството. Димитрова поема ръководството на бизнес процесите и оперативните дейности в агенцията. Това означава, че тя ще отговаря пряко за основните функции на НАП – контрол, събиране, обслужване, ревизии при особени случаи и др.

Досега Галя Димитрова е оглавявала териториална дирекция „Големи данъкоплатци и осигурители“ (ГДО) на НАП. Ръководството на ГДО се поема от Койка Янева. Тя е дългогодишен служител на НАП, като е била директор на структурата от 2006 г. до 2009 г.

Илиана Христова, която досега е изпълнявала длъжността, е назначена за директор на териториалната структура на НАП в София. Христова е в системата на данъчната администрация от 1995 г., като е започнала своята кариера като данъчен инспектор в данъчно подразделение в столицата. През годините последователно е била главен данъчен инспектор, главен инспектор по приходите, началник отдел „Координация“ в дирекция „Контрол“ на столичната НАП. Преди назначаването си за директор на софийската дирекция на НАП Илиана Христова беше директор на дирекция „Контрол“ в структурата.

#Галя Димитрова #НАП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Финанси
Последно от Финанси

Всички новини от Финанси »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници