LG се надява на G2 за по-голям пазарен дял

LG се надява на G2 за по-голям пазарен дял
A A+ A++ A

За второ последователно тримесечие тази година LG успя да достави над 10 милиона смартфона, което се случва за пръв път в историята на компанията. Корейците се надяват тази добра тенденция да продължи и през идните месеци, като надеждите са свързани с модела G2, който очакваме да бъде представен на 7 август. Според изданието Korea Herald LG ще насочи вниманието си отново към дизайна на продуктите си и своя бранд, след като досега се фокусираше основно върху хардуерните характеристики и потребителския интерфейс.

За да покаже G2 като уникален модел, компанията се кани да изостави използването в името му на бранда Optimus. Така LG ще запази своята G-серия като флагманска, в която ще влизат само модели от най-висок клас. Изданието посочва, че компанията ще направи телефона уникален и като премахне хардуерните бутони върху предната страна и страничните повърхности. Както вече видяхме, бутоните за включване и за контрол на звука ще бъдат преместени върху задната част на телефона.

Сред характеристиките на LG G2 влизат четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon 800 с честота 2.3 GHz, 2 GB RAM, 5.2" full HD дисплей и 13МР основна камера. Изданието посочва, че с модела компанията ще се цели в потребителите на смартфони, които сменят телефоните си по-рядко. Вече писахме, че ръстът в продажбите на смартфони от висок клас се забавя и има малко технически иновации, които могат да впечатлят потребителите, за да купят даден нов модел.

http://www.koreaherald.com/view.php?ud=20130712000612

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници