Microsoft продължава с тестовете на "умен" часовник

Microsoft продължава с тестовете на "умен" часовник
A A+ A++ A

Вече се заговори, че Microsoft работи по свой "умен" часовник, а междувременно благодарение на източници на сайта The Verge идват допълнителни детайли за устройството. Според информацията изпитанията на прототипа са били преместени в екипа Surface, а преди това се разработваше под ръководството на екипа около Xbox, заедно със специален сензор за сърдечен ритъм.

Предишната информация подсказваше, че джаджата ще има магнитен конектор за зареждане, подобен на този в таблетите Surface, и може да е снабдена с 1,5" дисплей. Други данни от AmongTech разкриват, че прототипът на часовника има каишки в различни цветове, а това е потвърдено и от източниците на The Verge. Другата информация на AmongTech подсказва, че корпусът на устройството ще е от алуминиев оксинтрид - специална прозрачна сплав, която съвсем не е евтина и е значително по-твърда от стъклото.

The Verge пише, че Microsoft тества специална версия на Windows 8, която е модифицирана за часовника, а целта е да се осигури съвместимост с други устройства с Windows. AmongTech твърди, че има прототипи с 6GB памет и LTE възможности, а освен това Microsoft залага и на интеграцията на облачните си услуги за съхранение на данни.

http://www.theverge.com/2013/7/15/4524286/microsoft-surface-watch-smartwatch-testing-rumors

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници