DigiTimes: iPad mini 2 може да дойде през следващата година

DigiTimes: iPad mini 2 може да дойде през следващата година
A A+ A++ A

Източници измежду доставчиците на компоненти, цитирани от DigiTimes, твърдят, че пазарната премиера на следващата версия на таблета iPad mini може да не се състои тази година. Информацията подсказва, че масовото производство на устройството няма да започне преди последното тримесечие на годината, което на свой ред ще измести пазарния дебют в началото на 2014 г.

Изданието пише, че Apple се кани да заложи на дисплей с резолюция 2048 x 1536 пиксела и дизайн, който ще включва минимална рамка около екрана. Въпреки това до края на тази година можем да видим освежен вариант на сегашния iPad mini, който ще е по-лек, по-тънък и с подобрени технически характеристики.

Според сайта този месец ще започне тестово производство на петото поколение на iPad, а през август и септември обемът ще достигне до 2-3 милиона броя месечно. До октомври тиражът се очаква да нарасне с още 20%-30%. DigiTimes пише, че Apple се кани да премине към ползването на нова технология в дисплея, което ще намали теглото на устройството с 20-30%. В допълнение, компанията ще намали и рамката около екрана.

http://www.digitimes.com/news/a20130715PD203.html

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници