Слух за Sony Honami Mini

Слух за Sony Honami Mini
A A+ A++ A

Един от очакваните с интерес смартфони на Sony носи кодовото име Honami и от известното за него досега е ясно, че устройството ще се фокусира изключително върху мобилната фотография. Премиерата му може да се състои в началото на септември преди началото на изложението IFA, но междувременно се заговори и за по-компактна негова версия, засега позната като Honami Mini.

Според информация от сайта VR-Zone въпросното устройство няма да направи компромиси по отношение на техническите характеристики в сравнение с Honami. Видяхме как такива прави Samsung с mini версиите на Galaxy S III и S4, а скоро очакваме подобно включване и от HTC с модела One mini.

Сайтът пише, че Sony ще се дистанцира от тази практика като представи малък телефон (диагонал на екрана 4"- 4,3") с характеристики на топмодел. Така в Honami Mini се очаква да намери място четириядрен чипсет Snapdragon 800, но все пак камерата няма да е като тази в Honami. Засега това звучи повече като пожелание, но със сигурност ще се зарадваме ако такъв смартфон се окаже истина.

http://vr-zone.com/articles/exclusive-sony-planning-on-compact-honami-to-battle-apple-iphone/45121.html

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници