Татяна Дончева: Трябват нови избори, не може да се управлява насила

Татяна Дончева: Трябват нови избори, не може да се управлява насила
Дончева коментира, че събитията от през нощта са показали, че протестиращите не желаят да бъдат подминавани така – между другото. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Трябва да се стигне до нови избори. Оттук нататък правителството, двете партии, които основно съставляват коалицията, трябва да си дадат сметка, че не е възможно да управляват насила, заяви  Татяна Дончева, лидер на „Движение 21“, пред Нова телевизия.

„Дали са законно, или не избрани, това е вън от контекста на ситуацията. Те трябва да дадат хоризонта на следващите избори. Аз не мисля, че оставка веднага и избори веднага са нещото, от което имаме нужда сега“, каза лидерът на „Движение на 21“.

Дончева коментира, че събитията от през нощта са показали, че протестиращите не желаят да бъдат подминавани така – между другото.

„Провокациите снощи не са изненада за никого. Пламен Орешарски е голямо лично разочарование за мен, но аз не поставям под съмнение неговата професионална експертиза. Смятам, че той е направил сметка, че този милиард е необходим“, допълни още Дончева.

#Татяна Дончева #Дончева #избори #Пламен Орешарски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници