Бойко Борисов: Председателят на парламента затвори събранието от някоя белградска кръчма

Бойко Борисов: Председателят на парламента затвори събранието от някоя белградска кръчма
A A+ A++ A

„Председателят на парламента най-вероятно затвори събранието от някоя белградска кръчма, без да има никакво конституционно право“, каза пред Радио „Фокус“ председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Върхът на всичко беше този псевдопредседател на Народното събрание, който само смях може да събуди у хората с поведението си, някъде от Белград, от някакъв кафан най-вероятно, някъде от някаква кръчма затваря парламента“, посочи Борисов.

По думите му Михаил Миков е станал председател на парламента благодарение на Волен Сидеров и дори не си е мечтал в кариерата му да се случи това.

„Този, който казваше ние да се връщаме в парламента и ние се върнахме да обясним още един път безумието на актуализацията на бюджета, е някъде по белградските кръчми, защото надали, когато парламентът е обсаден седмици наред, той има някаква работа в чужбина“, каза още Бойко Борисов.

На въпрос как оценява действията на Министерството на вътрешните работи и жандармерията, Борисов отговори, че те са длъжни и това им е работата да осигурят ред и съответно да направят необходимото да изведат депутатите. Не трябва да се сърдят на тези хора, разбира се, с изключение на тези, които проливаха кръв, защото има и такива. Те са наши момчета, български, и са пратени там с часове и страшна умора вече е натегнала на тях, допълни Бойко Борисов.

#ГЕРБ #Бойко Борисов #Михаил Миков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници