Орешарски: Настроенията в едно общество се решават на избори, а изборите бяха скоро

Орешарски: Настроенията в едно общество се решават на избори, а изборите бяха скоро
„Благодаря на всички хора, които въпреки ситуацията в страната застават с лицата си и подкрепят правителството“, заяви Орешарски. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Настроенията в едно общество от гледна точка на управление се решават на избори, а изборите бяха скоро“, каза премиерът Пламен Орешарски на брифинг в Министерския съвет след среща с представители на гражданска инициатива „За нов Обществен договор“, предава „Фокус“.

Членове на инициативата му представиха междинните данни от провеждащата се национална подписка с граждански искания.

Благодаря на всички хора, които въпреки ситуацията в страната застават с лицата си и подкрепят правителството“, заяви Орешарски.

Имах кратка среща с инициативния комитет, който събира подписи в подкрепа на правителството. Впечатлен съм от броя на подписите“, отбеляза министър-председателят.

Обсъдени са действията на правителството и аз ги уверих, че ще продължаваме да работим по тях. За съжаление, в момента обществото не обсъжда програмните приоритети, а странични дейности“, коментира Орешарски.

Правителството ще продължи да изпълнява програмните приоритети, такива, каквито ни бяха гласувани в парламента в началото на мандата, добави премиерът.

От инициативата уточниха, че подписката, която продължава, не е в подкрепа на правителството, а за нов обществен договор.

До момента са събрани 327 хил. подписа.


#Пламен Орешарски #подписка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници