Цветан Цветанов: Жертва съм на организираната престъпност

Цветан Цветанов: Жертва съм на организираната престъпност
A A+ A++ A

Жертва съм на организираната престъпност и на всички тези конюнктурни интереси, които имат определени лица. Това заяви пред журналисти в парламента зам.-председателят на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов във връзка с внесения от прокуратурата обвинителен акт за отказа на разпореждане за прилагане на СРС, предаде агенция „Фокус“.

По повод внесения обвинителен акт Цветанов заяви: „Крайно време беше. Вчера, знаете, отидох повторно, за да може да се прецизира обвинението, защото то беше грешно формулирано“. „Това, което съм искал през цялото време, е колкото е възможно по-бързо да влезе в съдебна фаза, защото за мен е важно подобен процес да не бъде протакан. Знаем, че всичко това, което се прави срещу мен, съм жертва на организираната престъпност и на всички тези конюнктурни интереси, които имат определени лица“, каза Цветанов. На въпрос как ще доказва това в съда Цветанов отговори: „Какво да доказвам в съда? Аз съм невинен. Те трябва да докажат, че съм виновен, аз съм невинен“.

„Второто обвинение е за катерушки и пързалки, че не съм дал разрешение през август 2009 г. А когато един месец по-късно е дошло мотивирано предложение, подобно разрешение съм дал“, обясни Цветанов.

#Цветанов #обвинение #жертва #прокуратура #СРС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници