МВР с нов закон наесен

МВР с нов закон наесен
A A+ A++ A

Нов закон за МВР ще бъде внесен наесен от кабинета в Народното събрание.Общо 83 проекта на закони са включени в законодателната програма на правителството за периода до края на 2013 г.

От тях осем са ратификации на международни споразумения, меморандуми и договори, 11 са проектите на нови закони, а останалите – за изменение и допълнение на съществуващи, съобщават от правителствената пресслужба, цитирани от "Стандарт".

Още през лятото министърът на икономиката ще внесе за разглеждане законопроект за туризма, министърът на околната среда и водите – за ограничаване на изменението на климата, а министърът на земеделието и храните – за защита на растенията. За септември са предвиден нов закон за МВР, както и за представителите по индустриална собственост. Законопроектите за държавния бюджет, за бюджетите на ДОО и на НЗОК за 2014 г. и предложенията за промени в данъчните закони ще бъдат гледани от кабинета през септември-октомври.

До края на годината ще бъдат изготвени също проекти на закони за училищното образование и предучилищното възпитание и подготовка, за опазване на селскостопанското и хидромелиоративното имущество и за браншовите организации в земеделието.

В законодателната програма на кабинета са включени също законопроекти за изменение и допълнение на законите за обществените поръчки, за лекарствените продукти в хуманната медицина, за електронните съобщения, за пътищата, за водите, за отбраната и въоръжените сили, за младежта, за митниците, за опазване на земеделските земи, за професионалното образование и обучение, за акцизите и данъчните складове, за подпомагане на земеделските производители и др.

#МВР #закон

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино