През септември ще има преговори за нашите превозвачи в Турция

През септември ще има преговори за нашите превозвачи в Турция
В началото на септември предстои среща в Анкара на представителите на автомобилната администрация на двете държави. Снимка: www.capital.bg
A A+ A++ A

В началото на септември предстои среща в Анкара на представителите на автомобилната администрация на двете държави, на която ще се обсъдят всички въпроси, поставени от българските превозвачи, стана ясно по време на обществения съвет в транспортното министерство, предаде economynews.bg.

Бяха обсъдени и различни инициативи, свързани с регламентирането на дейността на таксиметровите превози. Участниците подкрепиха повечето от предложените от страна на МТИТС мерки, като създаване на досие на водача, по-задълбочени психотестове, въвеждането на патентен данък.

Беше обсъдено и предложение за създаване на работна група, която да систематизира получените предложения и да подготви окончателен документ, който да се дискутира на следващ обществен съвет.

Министър Данаил Папазов предложи на всички участници да оформят писмено своите предложения до края на август, за да може на следващата дискусия да бъдат поканени представители на КАТ и Министерство на финансите, с които те да бъдат обсъдени.

#досие #данък #работна #дискусия #представители

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите