Мирослав Паскалев: Притеснително беше, че срещата с премиера не бе открита за медии

Мирослав Паскалев: Притеснително беше, че срещата с премиера не бе открита за медии
Паскалев обясни, че във форум „Обединение” членува и „Свободни, можещи и силни”, със структури в 72 града. Снимка: news359.bg
A A+ A++ A

Крайно притеснително беше, че срещата с премиера не беше открита за медии“, заяви Мирослав Паскалев - Зорец от форум „Обединение” след среща с премиера Пламен Орешарски и министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев, предава „Фокус“.

Нашият въпрос към МВР беше закриването на СОД. Ние сме категорично против да се закрива. Правомощията, които имат полицаите от СОД, са много по-големи от тези, които имат частните фирми. Те могат да охраняват клиентите си много по-добре. Когато СОД се закрие, частните фирми ще поискат правомощия, каквито има полицията. Против сме да се създават параполицейски частни образувания. Цифрата за загуба за около 2 млн. годишно е пренебрежително ниска и при добра оптимизация може да бъде печеливша”, подчерта Паскалев.

На въпрос на кои протестиращи са представители и дали искат оставката на правителството, Паскалев отговори: „Как да поискаме оставката на кабинета „Орешарски”, преди още да е конституиран и заработил”.

Той обясни, че във форум „Обединение” членува и „Свободни, можещи и силни”, със структури в 72 града.

#Пламен Орешарски #Мирослав Паскалев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите