Спас Панчев: Вярвам, че "Атака" ще подкрепи актуализацията

Спас Панчев: Вярвам, че "Атака" ще подкрепи актуализацията
„Промените ще влязат в сила след гласуването, защото правителството може да се справи в този момент, но, за да завърши успешно годината, актуализацията трябва да се случи”, заяви депутатът от КБ. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Вярвам, че не само депутатите от „Коалиция за България” и ДПС, но и народните представители от „Атака” ще подкрепят актуализацията, защото това наистина е много важно за България“, заяви пред „Фокус“ депутатът от „Коалиция за България“, Спас Панчев.

„Важно е както, за да изпълним нашите обещания, така и да се изпълнят ангажиментите, които ДПС пое, а и „Атака” желае да бъдат реализирани през тази и следващата година. Разчитам на разума на народните представители от „Атака” и вярвам, че те ще направят необходимото, за да бъде преодоляно ветото на президента, от което няма никаква нужда, освен чисто политическия ангажимент, който той поема като един обикновен член на партия ГЕРБ”, коментира Панчев.

Той изрази убеденост, че ветото на президента ще падне, защото актуализацията на бюджета е необходима за бъдещето на България и за работата на правителството.

„В парите, които предвиждаме в актуализацията влизат пари, от които държавата и българският народ имат нужда. И това се налага, защото правителството на ГЕРБ през миналата година предвиди средства, които за съжаление като приходи бюджета не може да осигури през тази година“, каза Панчев.

Промените ще влязат в сила след гласуването, защото правителството може да се справи в този момент, но, за да завърши успешно годината, актуализацията трябва да се случи”, заяви депутатът от КБ.

Той добави, че до момента няма информация кога ще се съберат депутатите, за да обсъдят ветото на държавния глава.

#Спас Панчев #"Атака" #БСП #ДПС #бюджет #актуализация

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници