Борисов: Ако "Атака" искат да изчистят името си, да не влизат на извънредното заседание

Борисов: Ако "Атака" искат да изчистят името си, да не влизат на извънредното заседание
„Според мен, е неестествена и коалицията и между ДПС и БСП, защото българските мюсюлмани бяха прекръствани и изселвани именно от тази Компартия по време на Възродителния процес", каза Борисов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Ако „Атака” искат да изчистят името си, да не влизат в парламента на извънредното заседание за прегласуването на актуализацията на бюджета“, заяви пред „Фокус“ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Атака” продължават да твърдят, че не са в тройната коалиция, с ДПС. Аз съм убеден, че това е неестествена коалиция между „Атака” и ДПС - едните ходиха да събарят и да палят джамията, създадоха ни куп проблеми по времето на нашето управлението, а сега крепят това правителство“, каза Борисов.

„Според мен, е неестествена и коалицията и между ДПС и БСП, защото българските мюсюлмани бяха прекръствани и изселвани именно от тази Компартия по време на Възродителния процес. Всъщност - абсолютно недопустимо е да работят една с друга тези партии, поради идеологическата им несъвместимост, а в момента – те управляват“, коментира още лидерът на ГЕРБ.

„Като прибавим, че нямат и моралното право да го правят, казах, че ако „Атака” искат да изчистят името си, ако не влязат в парламента, тогава и ГЕРБ няма да се регистрира, и тогава всъщност ДПС и БСП имат 118 депутати, защото двама им висят в Конституционния съд – Иван Иванов и Делян Пеевски. И тук е всъщност денят на истината, в който, както и да шикалкави Волен Сидеров, който се оказа, че е много лесно управляван от БСП и ДПС, „по съвест”, без съвест, или каквото и да било, ще подкрепят това правителство, и това е безпощадно ясно”, каза Бойко Борисов.

#Бойко Борисов #"Атака" #извънредно заседание #актуализация #бюджет #БСП #ДПС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници