Националите ни по футбол паднаха с 0:2 от Македония

Националите ни по футбол паднаха с 0:2 от Македония
Това е първа загуба за националния отбор на България от 14-и ноември миналата година, когато „трикольорите” отстъпиха с 0:1 при гостуването на Украйна в контролна среща. Снимка: gol.bg
A A+ A++ A

Македония победи с 2:0 България в контролна среща, която се игра пред около 5 000 зрители на стадион „Филип II” в Скопие, съобщава "Гонг".

Това е първа загуба за националния отбор на България от 14-и ноември миналата година, когато „трикольорите” отстъпиха с 0:1 при гостуването на Украйна в контролна среща.

Мачът като цяло се игра на много бавно темпо заради горещото време в македонската столица. Двубоят бе равностоен, а македонците успяха да стигнат до победата в края на срещата.

Попаденията за македонския тим вкараха Ибраими и Трайковски през второто полувреме. В 82-ата минута Йордан Христов фаулира Ристовски в наказателното поле на България и съдията посочи бялата точка.

Ибраими застана зад топката и хладнокръвно прати топката в долния ляв ъгъл на вратата на влезлия през втората част Николай Михайлов за 1:0. В 86-ата минута, след прекрасен извеждащ пас към Трайковски, той излезе сам срещу вратаря на Верона и прати топката във вратата на националния ни тим, оформяйки крайното 2:0.

На 6-и септември България гостува в световна квалификация на Италия.

 

#България #Македония #футбол #Скопие

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници