Nokia започна да разпространява обновяването Amber

Nokia започна да разпространява обновяването Amber
A A+ A++ A

Смартфоните Lumia с Windows Phone 8 на Nokia са на път да станат по-умни. Броени дни след като в сървърите на компанията се появи обновяването Amber за Lumia 920 и Lumia 820, компанията официално обяви, че е стартирала ъпдейта и той ще бъде разпространен през идните седмици до различни от моделите й с WP8. С него идват съществени промени и подобрения, така че притежателите на устройствата определено ще останат доволни.

Сред допълненията са Nokia Glance Screen - функция, която показва върху екрана в заключено положение часовник и различна полезна информация (няма да е достъпна за Lumia 520 и Lumia 625, заради по-малкото памет на дисплея), подобрения в обработката на снимките за получаване на по-качествени кадри, приложението Nokia Smart Camera с различни креативни режими на снимане, Nokia Pro Camera за Lumia 920, Lumia 925 и Lumia 928 за по-голям контрол върху камерата, активиране на FM радиото, отключване на телефона чрез двойно потупване на екрана, по-бързо обновяване на картите в HERE Maps и др.

Ъпдейтът стартира първо за Lumia 920 и Lumia 820 в избрани пазари и за Lumia 521, Lumia 810 и Lumia 928 в Щатите. Тъй като графикът варира в зависимост от региона и оператора, компанията пише, че до края на септември би трябвало да достигне до всички модели Lumia 520, Lumia 620, Lumia 720, Lumia 820 и Lumia 920.

http://conversations.nokia.com/2013/08/15/green-light-for-lumia-amber/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници