Линдзи Лоън: Бях алкохоличка, вече съм нов човек

Линдзи Лоън: Бях алкохоличка, вече съм нов човек
Линдзи Лоън призна пред Опра, че вече е нов човек. Снимка: avtora.com
A A+ A++ A

Американската актриса Линдзи Лоън потвърди, че е развила алкохолна зависимост и сама е избрала да се впусне в деструктивен начин на живот, с който сега иска да скъса и започне на чисто.

Само няколко седмици, след като излезе от рехабилитационна клиника, Лоън влезе в студиото на Опра Уинфри и нейното предаване Next Chapter, за да отговори на въпросите на Кралицата на токшоу формата, споделяйки с целия свят най-съкровените си мисли, страхове и надежди.

По думите на 27-годишната актриса и певица, чиято кариера в развлекателната индустрия стартира още на тригодишна възраст (с изяви като фотомодел), довеждайки я до роля във филмова продукция едва на 10 (в сапунената опера Another World), тя дотолкова е била свикнала да живее е хаос, че дори не си е давала сметка за това.

"Готова съм да дам всичко от себе си, за да имам нещата, които са ме правили най-щастлива в целия ми живот - да работя здраво, да остана устремена и да си върна онова, което изгубих. Ще трябва да спечеля обратно доверието на хората в моята кариера, защото в момента мнозина изпитват съмнения в мен и аз уважавам това тяхно право", споделя Лоън, цитирана от avtora.com.

Едно от най-изненадващите й откровения е, че когато преди няколко години бе осъдена на затвор, тя подсъзнателно се е стремила към тази присъда, "просто защото чувствах, че така ще мога да намеря някакво спокойствие и да бъда лишена от възможността да взимам каквито и да било решения за известно време".

В същото време тя заявява, "че мрази да бъде давана за пример за пропаднала тийн звезда и просто е безкрайно "изморена" от всичко.

"На този етап чувствам, че съм изживяла толкова много животи и вече нищо не ми е интересно", категорична е Лоън.

#Линдзи Лоън #Опра Уинфри

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници