Главен комисар Николай Николов: Спасихме човек, който беше в гората

Главен комисар Николай Николов: Спасихме човек, който беше в гората
„Ситуацията остава тежка. Усилията ни са насочени особено към това - да пазим къщите и дворовете на хората. За радост, успяхме да спасим един човек, който беше в гората; неговият живот вече не е застрашен”, заяви главен комисар Николов.
A A+ A++ A

Към момента ситуацията с пожара край село Локорско е под контрол. Това съобщи за aгенция „Фокус” главен комисар Николай Николов, директор на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”.

„Ситуацията остава тежка. Усилията ни са насочени особено към това - да пазим къщите и дворовете на хората. За радост успяхме да спасим един човек, който беше в гората; неговият живот вече не е застрашен”, заяви главен комисар Николов. „От тук нататък освен силите на София, които са повече от 15 екипа, се включват сили и от съседните области.

Обърнахме се за съдействие към Министерство на отбраната. Началникът на отбраната генерал Симеон Симеонов ни увери, че хеликоптерът вече е там. Ще изпрати и три специални автомобила и две модулни формирования за оказване на помощ при гасене на горски пожари”, добави главен комисар Николай Николов.

#пожар #Локорско

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите