Стойнев: През септември ще представим отчет за 100-те дни на правителството

Стойнев: През септември ще представим отчет за 100-те дни на правителството
Стойнев издаде, че през септември ще бъде представен отчет за 100-те дни на правителството. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

"През месец септември ще бъде представен отчет за 100-те дни на правителството", заяви министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев в петък. Той посочи, че отчетът ще бъде представен и пред Висшия съвет на БСП.

По негови думи, явно някой се надява през месец септември да се влоши работата на правителството, което към момента си върши работата отлично. „Това няма да бъде позволено, още повече с удари на партийна основа", категоричен бе Драгомир Стойнев, цитиран от "24 часа".

По отношение на Закона за енергетиката, министър Драгомир Стойнев коментира, че ще бъдат въведени по-мащабни мерки за защита на потребителите, тъй като това е тема, която през годините е била оставяна настрана.

„Хората имат нужда от защита, от страна на институциите и затова темата ще бъде обсъждана много широко, за да бъде в защитата на хората", каза още Стойнев.

Министрите Драгомир Стойнев и Данаил Папазов, заедно с министър-председателя Пламен Орешарски, се срещнаха с кметове от във Варненска област в петък.

#Драгомир Стойнев #Пламен Орешарски #Варна #Данаил Папазов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници