Турската опозиция е против въвличането на страната в сирийския конфликт

Турската опозиция е против въвличането на страната в сирийския конфликт
Освен това опозицията в Турция настоява въпросът за евентуална военна намеса в Сирия задължително да се дискутира в Меджлиса, независими дали ще се осъществи със или без санкция на Съвета за сигурност на ООН, посочи още вестник „Милиет”. www.gazetefrankfu
A A+ A++ A

Заместник-генералният председател на основната опозиционна Народнорепубликанска партия в Турция, Фарук Логоглу, изтъкна, че правителството на Партията на справедливостта и развитието открито и шумно въвлича Турция във войната в Сирия и се обяви за изчакване на резултатите от проверката на ООН за използването на химическо оръжие от режима на Башар Асад, предава електронното издание на вестник „Милиет”.

Представителят на турската опозиция предупреди, че без решение на Съвета за сигурност на ООН всякаква военна намеси в Сирия няма да се ограничи само на сирийска територия, а ще обхване и целия район.

Освен това опозицията в Турция настоява въпросът за евентуална военна намеса в Сирия задължително да се дискутира в Меджлиса, независимо от това дали ще се осъществи със или без санкция на Съвета за сигурност на ООН, посочи още вестник „Милиет”.

#Сирия #ООН #Турция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници