Archos ще представи таблети и смартфони на IFA 2013

Archos ще представи таблети и смартфони на IFA 2013
A A+ A++ A

Archos разкриха кои са устройствата, които подготвят за представяне по време на IFA 2013 следващата седмица. Сред тях ще има таблети и смартфони и някои "свързани обекти", за които явно ще научим повече на самото изложение. Компанията също подготвя своя версия на често споменаваните от известно време умни часовници. Таблетите ще са с алуминиев корпус и четириядрен процесор, а някои от тях ще разполагат с резолюция на дисплея от 2048х1536 пиксела и ще работят с Android 4.2.

Ще бъде показан и моделът Archos 101xs2, който ще разполага с HD IPS дисплей, стерео говорители, четириядрен процесор и магнитна клавиатура. От серията Xenon очакваме три нови попълнения с HD дисплеи, някои с четириядрени процесори и Android 4.2, а тези с 3G възможности според Archos ще са по-евтини от WiFi версиите на таблетите на Apple и Samsung. Компанията готви и таблет, предназначен за по-малките потребители - ChildPad, както и нова версия на Archos GamePad.

Смартфоните, които ще видим, ще са нови модели от сериите Platinum, Titanium и Oxygen. Водещият модел ще е Archos 50 Oxygen с дисплей с full HD резолюция, четириядрен процесор с честота 1,5GHz, 16GB потребителска памет, 13МР основна камера и 5МР камера за видео разговори и Android 4.2. Новото попълнение към серията Titanium ще е с 4" дисплей, ще работи с двуядрен процесор, ще има две камери - 5МР и 0,3МР, ще разполага със слот за две SIM карти и ще работи с Android 4.2. Цената му ще започва от 150 долара или 99 британски лири.

http://www.engadget.com/2013/08/29/archos-ifa/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници