Първи снимки на Samsung Galaxy Gear

Първи снимки на Samsung Galaxy Gear
A A+ A++ A

Официалното представяне на часовника Samsung Galaxy Gear ще се състои на 4 септември, но от VentureBeat вече могат да ни покажат устройството и да разкрият повече за неговите характеристики или поне за един от прототипите, които корейската компания е изпратила на избрани партньори и автори на приложения. Снимките на свой ред са от промоционално видео за часовника и ни трябвало да представят финалния му вид.

Джаджата е снабдена с 3" OLED дисплей, работи с Android и се свързва със смартфон чрез Bluetooth. На пръв поглед изглежда доста голяма, което се дължи до голяма степен и на широката рамка в горната и долната част. Устройството може да се свърже с телефоните и таблетите Galaxy на Samsung, но може да се комбинира и с други устройства с Android.

Освен това разполага с Wi-Fi възможности и може да синхронизира информация и самостоятелно. В каишката е вградена 4МР камера, а освен това е закопчалката е добавен високоговорител. Интересно е приложението на камерата - с нея може да заснемете храната, която ядете и да я категоризирате като част от диетата ви.

На разположение са функцията S Voice за гласови команди, разнообразие от приложения за социални мрежи и фитнес и батерия за 10+ часа автономна работа. Включени са и разнообразни сензори, включително акселерометър и сензор за сърдечен ритъм за изкушените от спорта. Според източникът на сайта Samsung е работила няколко месеца в партньорство с американска стартъп компания за създаването на разнообразни фитнес приложения.

http://venturebeat.com/2013/09/01/this-is-samsungs-galaxy-gear-smartwatch-a-blocky-health-tracker-with-a-camera/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници