Най-малко 20 бунтовници убити при засада на сирийската армия край Дамаск

Най-малко 20 бунтовници убити при засада на сирийската армия край Дамаск
Официалната осведомителна агенция Сана информира, позовавайки се на военен източник, че бойна част на армията е убила „при добре подготвена засада мнозинството членове на терористична група от Фронта ал-Носра, която опитвала да поеме към източния път". Сн
A A+ A++ A

Най-малко 20 бунтовници са били убити при засада на сирийската армия край Адра, на 35 км североизточно от Дамаск, съобщава Сирийският център за наблюдение на човешките права, предава БГНЕС.

„Най-малко 20 бунтовници, включително несирийци, бяха убити при засада на армията", се казва в комюникето на организацията, която разчита на голяма мрежа от активисти и медицински и военни източници в цяла Сирия.

Официалната осведомителна агенция Сана информира, позовавайки се на военен източник, че бойна част на армията е убила „при добре подготвена засада мнозинството членове на терористична група от Фронта ал-Носра, която опитвала да поеме към източния път".

Центърът за наблюдение на човешките права съобщава за загинали и ранени и в редиците на сирийската армия, но не уточнява техния брой.

На 7 август армията устрои засада на същото място, като уби 62 бунтовници.

#Сирия #опозиция #засада #бунтовници

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници