Скарлет Йохансон: Ако имах време, щях да вляза в политиката

Скарлет Йохансон: Ако имах време, щях да вляза в политиката
Скарлет Йохансон призна, че може и да влезе в политиката. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

След като актьорът Арнолд Шварценегер успя да се превърне в губернатор на Калифорния, не е голяма изненада, че и други знаменитости от големия екран допускат възможността за политическа кариера. Една от тях е Скарлет Йохансон, която открито подкрепяше президента Обама по време на президентските избори в САЩ.

В октомврийския брой на сп. Harper's Bazaar чаровната блондинка говори открито за политическите си виждания, но издава, че засега ще остане просто активен гражданин, а няма да се намесва в тези слоеве.

„Дали си представям политическа кариера? Кой знае? Не слагам граници на възможностите си. Ако имах повече време, вероятно щях да изказвам по-силно политическите си възгледи. Никога не затварям вратата зад себе си пред подобни възможности“, казва Йохансон.

„Идвам от политически активно семейство. Научена съм да изразявам гражданската си позиция и да знам мястото си в обществото. Да имам становище за политиката в страната и да го изказвам гласно, винаги е било част от живота ми. Повече от всичко вярвам, че всеки има право на глас, правилният избор трябва да бъде направен от нацията“, допълва Скарлет.

#Скарлет Йохансон #САЩ #Арнолд Шварценегер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници